Laden...

    • Mercuriusplein 5, Stadsdeel Amsterdam-Noord, 1033 AZ, Amsterdam, Noord-Holland, Nederland

    • Maandag:GeslotenDinsdag:08:00-17:30
      Woensdag:08:00-17:30Donderdag:08:00-17:30
      Vrijdag:08:00-17:30Zaterdag:08:00-17:30
      Zondag:GeslotenFeestdagen:Gesloten
    • Maandag:GeslotenDinsdag:08:00-17:30
      Woensdag:08:00-17:30Donderdag:08:00-17:30
      Vrijdag:08:00-17:30Zaterdag:08:00-17:30
      Zondag:GeslotenFeestdagen:Gesloten
    • Maandag:Dinsdag:11:00-17:00
      Woensdag:11:00-17:00Donderdag:11:00-17:00
      Vrijdag:11:00-17:00Zaterdag:11:00-17:00
      Zondag:Feestdagen:

    • Minimum bestelbedrag bij afhalen: € 0,00
      BezorgregioBezorgtoeslagMinimum bestelbedragGratis bezorging vanafBezorgregioBezorgtoeslagMinimum bestelbedragGratis bezorging vanaf
      Amsterdam€ 0,00€ 25,00Oostzaan€ 0,00€ 25,00
      Zaanstad€ 0,00€ 25,00
      • Barbecuepakket §


        • Pakket 1 §

          • globestick
          • hamburger
          • barbecueworst

          € 4,00 / persoon

          persoon
        • Pakket 2 §

          • shaslick
          • hamburger
          • barbecueworst
          • saté

          € 5,50 / persoon

          persoon
        • Pakket 3 §

          • shaslick
          • hamburger
          • barbecueworst
          • 2 saté

          € 6,00 / persoon

          persoon
        • Pakket 4 §

          • shaslick
          • hamburger
          • barbecueworst
          • 2 saté
          • kip-Hawaï

          € 7,00 / persoon

          persoon
        • Pakket 5 §

          • shaslick
          • hamburger
          • barbecueworst
          • 2 saté
          • drumstick

          € 7,00 / persoon

          persoon
        • Pakket 6 §

          • shaslick
          • hamburger
          • barbecueworst
          • 2saté
          • karbonade

          € 7,50 / persoon

          persoon
        • Pakket 7 §

          • shaslick
          • biefstuk
          • karbonade
          • lamskarbonade

          € 8,50 / persoon

          persoon
        • Pakket 8 §

          • varkenshaasspies Jura
          • kipfiletspies Java
          • biefstuk Brasil
          • kotelet Milos

          € 9,50 / persoon

          persoon
        • Pakket Vis §

          • gemarineerde zalmsteak
          • garnalenspies
          • mix visspies
          • provencaalse visspies

          € 14,50 / persoon

          persoon
      • Vegetarisch §


        • Pakket Vega §

          • hamburger
          • groenteburger
          • gepofte aardappel kruidenboter
          • banaan choco

          € 5,00 / persoon

          persoon
      • Garnering §


        • Huzarensalade §

          Een huzarensalade is een salade van aardappelblokjes, rundvlees, appel, augurk en soms ui

          € 1,95 / persoon

          persoon
        • Kartoffelsalade §

          Lekker frisse aardappelsalade, afgegarneerd met een combinatie van komkommer en ei.

          € 1,95 / persoon

          persoon
        • Rauwkostsalade §

          Een heerlijke frisse rauwkostsalade. Past bij ieder gerecht.

          € 1,95 / persoon

          persoon
        • Stokbrood §

          Maak uw barbecuefeestje compleet met lekker vers en knapperig stokbrood en kruidenboter

          € 1,75 / persoon

          persoon
        • Sauzen barbecue §

          • satésaus
          • knoflooksaus
          • barbecuesaus
          • cocktailsaus

          € 1,75 / persoon

          persoon
      • Barbecuetoebehoren §


        • Gasverbruik en schoonmaakkosten §

          Bij afname van barbecuevlees vanaf 20 personen kunt u gratis een barbecue in bruikleen krijgen. U betaalt € 20,00 voor het gasverbruik en het schoonmaken van de barbecue.

          € 20,00

          stuk
      • Salade §


        • Beenhamsalade §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met malse beenham in een smaakvolle saus.

          € 1,90 / 100 g

          gram
        • Ei-bieslooksalade §

          Je kunt deze salade op een lekker broodje doen (heerlijk bij een kom verse soep) of als borrelhapje gebruiken.

          € 1,45 / 100 g

          gram
        • Filet americain §

          Filet americain wordt gemaakt van gemalen rauw mager rundvlees zoals biefstuk. Naturel of met ui.

          € 1,55 / 100 g

          gram
        • Huzarensalade §

          Een huzarensalade is een salade van aardappelblokjes, rundvlees, appel, augurk en soms ui

          € 1,25 / 100 g

          gram
        • Kipkerriesalade §

          Een rijkgevulde salade met stukjes kip, appel, knolselderij en ananas in een milde kerriesaus.

          € 2,15 / 100 g

          gram
        • Kipsatésalade §

          Een rijk gevulde salade met stukjes gebraden kip in satésaus

          € 1,99 / 100 g

          gram
        • Komkommersalade §

          Een heerlijk frisse salade met komkommer, paprika, rode ui en bleekselderij

          € 1,25 / 100 g

          gram
        • Krabsalade §

          Krabsalade is een bereiding die meestal wordt gebruikt als broodbeleg. Krabsalade wordt gemaakt met stukjes krab, ei, sjalot, cayennepeper en mayonaise.

          € 2,25 / 100 g

          gram
        • Salade tomaat-mozzarella §

          Een heerlijke salade van tomaat en mozzarella-kaas. Fris en toch pittig.

          € 1,75 / 100 g

          gram
        • Scharrelsalade §

          Een lekkere salade zonder vlees dus ook geschikt voor de vegetariër.

          € 1,45 / 100 g

          gram
        • Selleriesalade §

          Een heerlijke frisse salade rijk gevuld met raspstukjes van de Selderijknol, ook wel Sellierieknol genoemd. Deze wordt vermengd met een "mayonaise-achtige" saus.

          € 1,10 / 100 g

          gram
        • Surinaamse eiersalade §

          Lekker pittig, op een toastje bij de borrel of op een (bruin) broodje.

          € 1,50 / 100 g

          gram
        • Tonijnsalade §

          Een heerlijke vissalade die als lunch geserveerd kan worden met een krokant geroosterd broodje en een frisse salade, of als borrelhapje met toastjes of sneetjes stokbrood.

          € 1,89 / 100 g

          gram
        • Zalmsalade §

          Zalmsalade is een heerlijke rijkgevulde salade met zalm, aardappelen, ei, ui, augurk en enkele kruiden.

          € 2,15 / 100 g

          gram
      • Paté §


        • Roompaté §

          Lekkere smeuïge roompaté. Naturel of met knoflook.

          € 1,45 / 100 g

          gram
        • Peperpaté §

          De peperpaté heeft dezelfde basis als de crèmebasis, afhankelijk van de gewenste kwaliteit en prijsstelling, kalfskopvlees of varkensvlees, zacht spek en kalfs- of varkenslever. Vrijwel iedere producent heeft zijn eigen kruidenmelange, maar belangrijke smaakmakers zijn peper, kardemom, foelie, majoraan, tijm en vanillesuiker. Ook worden wel citroenrasp, cognac, gefruite uitjes en eieren toegevoegd. De grondstoffen worden tot een gladde massa gecutterd* en vervolgens worden zachte groene en soms gehakte rode pepertjes toegevoegd waarna het deeg wordt afgevuld in een ovenbak om vervolgens afgekookt of gebakken te worden. Door de pepertjes wordt de smaak extra pittig.

          € 2,65 / 100 g

          gram
        • Cranberry paté §

          Voor deze zachte en romige paté wordt als basis een smeuïge smeerleverworst gebruikt. Deze worst is gemaakt van varkensvlees, varkenslever en zacht spek. Het basisdeeg is heel zacht gekruid zodat de smaak van de varkenlever mooi herkenbaar blijft. Aan het nog warme deeg worden zacht gegaarde cranberry's toegevoegd. Het warme deeg wordt in een vorm gegoten. Na het opstijven wordt de stevige paté uit de vorm geklopt en afgegarneerd met een mooie bruine gelatine en cranberry's.

          € 2,65 / 100 g

          gram
      • Vleeswaren §


        • Achterham §

          Voor de achterham zijn de magere delen van de ham in model gesneden zonder het spek en het zwoerd te verwijderen. Deze zijn uiteindelijk mede bepalend voor de smaak. Zeker wanneer de ham in het eigen vocht wordt gegaard. De ham laat zich moeilijk snijden vanwege de grote plak maar is uniek door smaak en malsheid.

          € 2,29 / 100 g

          gram
        • Bacon §

          Bacon bestaat uit stukken vlees die gesneden worden van de flanken, de rug of de buik van een varken, die vervolgens worden geconserveerd (gezouten, gedroogd en mogelijk ook gerookt). Het wordt gewoonlijk gebruikt als een ingrediënt in een recept, vanwege het vet en de smaak.

          € 2,25 / 100 g

          gram
        • Blikboterhamworst §

          Van het rundvlees en water wordt eerst een farce gecutterd waarna het fijngemalen kinnebakspek en het varkensvlees worden toegevoegd. Als kruiding worden witte peper, foelie, kardemom, gember en zout gebruikt. Het deeg wordt heel fijn gecutterd en daarna in een blik gestopt. Het blik wordt dichtgefelst en vervolgens gesteriliseerd. Door de vergaande verhitting en het afvullen in een blik heeft de boterhamworst een duidelijk andere smaak dan de normale boterhamworst in een darm.

          € 1,25 / 100 g

          gram
        • Boerenmetworst §

          Metworst of boerenmetworst is een harde gekruide worst gemaakt van stukjes varkensvlees en varkensvet

          € 1,85 / 100 g

          gram
        • Cervelaatworst §

          Cervelaat is een droge worst, doorgaans gemaakt van varkens- en rundvlees.De naam komt van het Latijnse cerebellum (kleine hersenen) via het Italiaanse cervellata.

          € 1,65 / 100 g

          gram
        • Chorizo §

          Chorizo is een van oorsprong Spaanse worstsoort die kruidig van smaak en roodachtig van kleur is en een stevige, grove structuur heeft. Een kenmerkend ingrediënt is de pimiento choricero, een paprika(poeder) (al dan niet pittig) wat niet alleen zorgt voor de smaak en de rode kleur van de chorizo, maar dankzij de daarin aanwezige etherische oliën ook bijdraagt aan een betere houdbaarheid.

          € 2,50 / 100 g

          gram
        • Cornedbeef §

          Cornedbeef is gekookt rundvlees.Doordat er zout aan het vlees is toegevoegd en het gekookt is, is het lang houdbaar. De term "corn" betekent "kleine, harde korrel" en verwijst naar het gebruikte zout (vergelijk het Nederlandse pekelvlees). Cornedbeef is oorspronkelijk een joods gerecht.

          € 1,25 / 100 g

          gram
        • Foressa Sopressa §

          Foressa Sopressa is een originele Italiaanse salami

          € 3,50 / 100 g

          gram
        • Gebraden fricandeau §

          De fricandeau wordt gemaakt van de biefstuk en rosbiefdelen van een kalf

          € 2,30 / 100 g

          gram
        • Gebraden gehakt §

          Vlees en spek worden gemalen en met de kruiden vermengd. Over het algemeen worden peper en nootmuskaat gebruikt. Aan de massa wordt paneermeel toegevoegd. Het deeg wordt goed gemengd tot een homogene massa, waarna het tot een brood wordt gevormd dat in de oven wordt afgebakken. Gebraden gehakt wordt gesneden verkocht.

          € 1,35 / 100 g

          gram
        • Gebraden kipfilet §

          Deze smaakvolle kipfilet heeft een prachtige structuur en is heerlijk op brood

          € 1,99 / 100 g

          gram
        • Gebraden rosbief §

          De rosbief wordt gewoonlijk gemaakt van verschillende delen zoals de achtermuis (links), de platte bil of een van de lendedelen. De aard van het vlees bepaalt de kwaliteit van deze vleeswaar. Een goede rosbief is keimager en mals en mag niet te dik gesneden worden. De achtermuis is wel het bekendste deel. Daarnaast is een rosbief een uitstekend beleg voor mensen die een natriumbeperkt (zoutarm) dieet volgen. De rosbief wordt gewoonlijk namelijk alleen aan de buitenkant gezouten en niet gekruid. Vraag aan de slager gerust of hij tijdens de bereiding veel of weinig zout gebruikt heeft.

          € 2,30 / 100 g

          gram
        • Gebraden uiengehakt §

          Ambachtelijk gebraden gehakt met een uitje. Royaal gesneden is dit een heerlijk broodbeleg.

          € 1,35 / 100 g

          gram
        • Gebraden Zeeuws spek §

          Zeeuws spek is een typisch Zeeuws streekgerecht, heerlijk voor op de boterham. Vers uit de grill.

          € 1,98 / 100 g

          gram
        • Gegrilde kiprollade §

          Een ambachtelijke kiprollade vervaardigd van grove delen filet en kippendijvlees

          € 1,99 / 100 g

          gram
        • Gekookte worst §

          Gekookte worst is een kookworst van mager varkensvlees. Het product wordt op smaak gebracht met kruiden en na het koken in darm verpakt. Hierna wordt de worst licht gerookt op beuken- en eikenhout.

          € 1,45 / 100 g

          gram
        • Gelardeerde lever §

          Gekookte kalfslever is een romige en zachte leversoort. Om die zachtheid te evenaren wordt de veel stuggere runderlever vaak gelardeerd met dunne repen vet spek. Vervolgens wordt de lever geïnjecteerd met een pekeloplossing waaraan een kruidenboeket is toegevoegd. Daarna wordt de lever langzaam gegaard.

          € 1,65 / 100 g

          gram
        • Gerookte ossenworst §

          Heerlijke gerookte ossenworst

          € 1,75 / 100 g

          gram
        • Grillham §

          Achterham met een lekker gekruid randje

          € 2,39 / 100 g

          gram
        • Grillworst met kaas §

          Een heerlijke grillworst gevuld met kaas. Heerlijk voor bij de borrel of op brood.

          € 1,45 / 100 g

          gram
        • Grillworst naturel §

          Grillworst is een gebraden worst met een hartige smaak. De worst kan met behulp van verschillende soorten vlees zijn gemaakt. De buitenkant is doorgaans sterk gekruid.

          € 1,45 / 100 g

          gram
        • Kalfsleverworst §

          Eigenlijk is de kalfsleverworst een verfijnde en wat luxere vorm van de gewone leverworst.

          € 1,55 / 100 g

          gram
        • Katenspek §

          Katenspek is mager buikspek dat eerst wordt gepekeld en gegaard om daarna langdurig te worden gerookt.

          € 2,25 / 100 g

          gram
        • Leverkaas §

          Leverkaas behoort tot de vleeswaren en is sterk verwant aan leverpastei, maar het is door toevoegingen als zetmelen steviger geworden.Het voordeel daarvan is dat het in dunne plakjes te snijden is en door de slager voorgesneden kan worden verkocht.

          € 1,25 / 100 g

          gram
        • Leverworst §

          Lekkere leverworst van circa 250 gram

          € 2,75

          stuk
        • Leverworst (fijn) §

          Fijn gemalen leverworst. Alle ingrediënten worden vooraf gekookt, fijngemalen en met kruiden als peper, gember, kardamom, piment en kleurzout vermengd in een kromme runderdarm afgestopt en vervolgens gegaard. Door het gebruik van kleurzout krijgt de worst haar roze kleur.

          € 1,25 / 100 g

          gram
        • Leverworst zonder spek §

          Een lekkere smeuïge leverworst voor op de boterham

          € 1,25 / 100 g

          gram
        • Mortadella §

          De mortadella is één van de oudere worstsoorten uit Italië. Voor de worst wordt rund- en varkensvlees gebruikt. Aan het vlees worden specerijen als witte peper, koriander, nootmuskaat, kaneel en gember toegevoegd. Evenals een scheut rum. Als het deeg heel fijn is gecutterd, bijna tot een dikke pasta, worden er spekblokjes en eventueel pistachenoten doorheen gemengd. Het deeg wordt afgestopt in een brede en lange kunstdarm, soms wel met een doorsnede van 25 cm en een lengte van enkele meters. Na het afstoppen wordt de worst minstens 24 uur geweld.

          € 1,85 / 100 g

          gram
        • Ontbijtspek §

          Ontbijtspek is vleeswaar dat veelal gebruikt wordt als broodbeleg. Het is buikspek van het varken dat na te zijn gedroogd en gerookt in dunne plakken wordt gesneden. Deze plakken zijn ongeveer 20 cm lang en 8 cm breed. Ontbijtspek wordt ook gebakken geconsumeerd.

          € 1,65 / 100 g

          gram
        • Ossenworst §

          Deze specialiteit vindt haar oorsprong in de zeventiende eeuw, toen op grote schaal ossen uit Denemarken en Duitsland werden geïmporteerd. De specerijen in deze worst, zoals peper, kruidnagel, foelie en nootmuskaat, kwamen uit Nederlands-Indië.Mager rundvlees is de basis van deze typisch Amsterdamse specialiteit. Het vlees wordt gemalen en vermengd met witte peper, foelie, nootmuskaat en zout. Na het afstoppen in een runder- of kunstdarm wordt het vlees een paar te rijpen gelegd in de koeling. In die tijd ontstaat de zo kenmerkende smaak.

          € 1,65 / 100 g

          gram
        • Paardenworst §

          De worst is gemaakt van mager paarden- en doorregen varkensvlees en spek. Het deeg wordt meestal gekruid met een speciale kookworstmelange.

          € 6,00

        • Pain d'Ardenne §

          Een heerlijke franse worstsoort met een beetje knoflook.

          € 3,25 / 100 g

          gram
        • Pancetta §

          Pancetta is Italiaans spek afkomstig van de varkensbuik, dat ongeveer gedurende 3 maanden aan de lucht gedroogd is. Het wordt gekruid met zout, peper en andere kruiden zoals kaneel, nootmuskaat en kruidnagel.

          € 3,50 / 100 g

          gram
        • Parmaham §

          Parmaham of Prosciutto di Parma in het Italiaans is een op traditionele manier gedroogde rauwe ham uit de provincie Parma.

          € 3,95 / 100 g

          gram
        • Pekelvlees §

          Vlees dat in de pekel wordt bewaard. De naam is afkomstig uit de tijd van de VOC waar aan boord van de schepen, om de bemanning te voeden, het vlees in houten vaten in pekel werd bewaard.

          € 2,19 / 100 g

          gram
        • Pepercervelaat §

          Mager borstvlees van het rund, dat is mooi stevig, wordt samen met varkensschoudervlees fijngehakt in de cutter. Tijdens deze bewerking worden zout en drogeworstkruiden toegevoegd. Het deeg gaat nu in een vorm om wat aan te drogen. De volgende dag wordt de zachte worst door de gebroken gedroogde pepers gerold en heel even vacuüm getrokken. Door het vacuüm trekken worden de pepers in de buitenrand van de worst gedrukt en blijven zo mooi zitten tijdens het snijden. De worst wordt niet verder gedroogd of gerookt, maar meteen verkocht. Door geen verdere bewerkingen meer toe te passen behoudt de worst de unieke pepersmaak.

          € 2,79 / 100 g

          gram
        • Rauwe ham §

          Rauwe hammen zijn van oorsprong ontstaan vanuit de behoefte om vleesna het slachten langer te kunnen bewaren, want er waren vroeger nog geen koelkasten en dus moest het vlees wel geconserveerd worden. In grote lijnen gebeurde dat door het vlees te zouten of in de pekel te leggen. Eventueel werd tijdens of na het zouten een kruidenboeket toegevoegd. De laatste belangrijke smaakmaker is echter de rijping, al of niet in de buitenlucht.

          € 3,25 / 100 g

          gram
        • Roasted porc rib §

          Deze rollade wordt vervaardigd van het vrijwel complete middendeel van het varken en wordt in zijn geheel licht gezouten. Aan de pekel waarmee dat gebeurt is een kruidenboeket toegevoegd dat zorgt voor de unieke smaak.

          € 1,85 / 100 g

          gram
        • Runderrookvlees §

          Rookvlees van hoogwaardig gezouten en traditioneel gerookte. eersteklas bovenbil van het rund.

          € 3,25 / 100 g

          gram
        • Salami §

          Salami is de benaming voor gekruide worst van Italiaanse oorsprong. Het Italiaanse woord is de meervoudsvorm van salame, dat 'gezouten vlees' betekent.

          € 1,79 / 100 g

          gram
        • Schouderham §

          Schouderham is redelijk eenvoudig te herkennen omdat het vlees, binnen één plak, in kleur varieert van licht tot donker.

          € 2,19 / 100 g

          gram
        • Shoarmarollade §

          Varkensrollade met shoarmakruiden

          € 1,85 / 100 g

          gram
        • Spianata Romana §

          Italiaanse specialiteit gemaakt van mager varkensvlees met daar doorheen hele peperkorrels. Een van de kenmerken is de grove structuur. De spianata Romana heeft een zoete smaak.

          € 3,50 / 100 g

          gram
        • Westfaalse metworst §

          Deze grove droge worst is gemaakt van varkens- en rundvlees en heeft een kruidige smaak

          € 6,00

        • Wijncervelaat §

          Cervelaat is een droge worst, doorgaans gemaakt van varkens- en rundvlees. Het verschil tussen de wijncervelaat en de cervelaat is voornamelijk dat de plak van de wijncervelaat groter is en qua smaak bourgondischer.

          € 2,15 / 100 g

          gram
      • Witbrood §


        • Casino wit rond §

          Lampionbrood wordt in een dichte ronde vorm gebakken.

          € 2,60

        • Casino wit vierkant §

          Casinobrood wordt in een bus (broodblik) gebakken, dat met een deksel gesloten wordt. Het vierkante brood is heel geschikt voor tosti's en sandwiches.

          € 2,60

        • Melkwit knip §

          Een wit/geel brood gemaakt van tarwebloem en melkpoeder. Hierdoor heeft het brood een romige smaak.

          € 2,70

        • Melkwit pan §

          Wit brood wordt gebakken van tarwebloem. Bloem is van het middelste gedeelte van de tarwekorrel. Alle kiemen en zemelen zijn er uitgezeefd. Bij melkwit wordt een klein percentage melkpoeder toegevoegd.

          € 2,70

        • Vloerwit maanzaad §

          Vloerbrood maanzaad wordt niet in een broodblik, maar op de vloer van de oven gebakken en gedecoreerd met blauw maanzaad.

          € 2,60

        • Vloerwit sesam §

          Vloerbrood sesamzaad wordt in blik gebakken en gedecoreerd met sesamzaad. Het geeft het brood een fijne nootachtige smaak.

          € 2,60

        • Vloerwit snijder §

          Een karakteristiek wit vloerbrood. Na het rijzen, direct voor het bakken, worden met een scherp mesje ondiepe, schuine sneden in het deeg aangebracht.

          € 2,60

        • Vloerwit tijger §

          Wit brood waarbij de bovenkant van het deeg wordt bestreken met een papje van water, rijstebloem en /of paneermeel, olie, gist, suiker en zout. Hierdoor gaat het bovenste laagje "scheuren".

          € 2,65

        • Witbrood knip §

          Knipwit wordt in een bus (broodblik) gebakken. Voor het bakken wordt het deeg aan de bovenkant ingeknipt om de karakteristieke hartvorm te krijgen.

          € 2,55

        • Witbrood pan §

          Rondwit wordt in een bus (broodblik) gebakken.

          € 2,55

      • Bruinbrood §


      • Volkorenbrood §


      • Meergranenbrood §


        • Maïsbrood §

          Het Nederlandse maïsbrood is een meergranenbrood van tarwe (voor de luchtige structuur) en maïs met boven op een decoratie van maïsgries.

          € 2,99

        • Shape §

          Shape bevat maar liefst 50% minder koolhydraten dan standaard meergranenbrood en past daarom heel goed in een koolhydraatarm dieet.

          € 4,90

        • Waldkorn §

          Waldkorn wordt gebakken van een rijke mix van granen en zaden, is een voedzaam bruinbrood met belangrijke voedingsvezels en bouwstoffen. Het brood heeft een luchtige kruim.

          € 2,99

      • Regionaal brood §


      • Speltbrood §


        • Spelt natuur §

          Spelt natuur houdt in dat het brood 100% speltgranen bevat

          € 4,90

        • Speltkorn §

          Het speltgraan van onze Speltkorn wordt op ambachtelijke wijze gemalen

          € 2,95

          stuk
      • Bourgondische bollen §


        • Gebakken bol wit §

          Ambachtelijk gebakken witte bol

          € 2,99

          stuk
        • Gebakken bol pompoenpit §

          Ambachtelijk gebakken bol afgewerkt met pompoenpitten

          € 2,99

          stuk
        • Zonnepitbol §

          Heerlijk versgebakken bol boordevol zonnepitten

          € 2,99

          stuk
        • Gebakken bol donker meergranen §

          Donkere ambachtelijke bol boordevol granen

          € 2,99

          stuk
        • Gebakken bol maïs §

          Ambachtelijk brood van maïsbloem met stukjes maïs bestrooid

          € 2,99

          stuk
        • Houthakkertje §

          Ambachtelijk gebakken meergranenbol

          € 2,99

          stuk
      • Kleinbrood §


        • Harde punt wit §

          Krokant, op de (bak)plaat of vloer gebakken broodje.

          € 0,50

          stuk
        • Witte bol zacht §

          Dagverse zachte witte bol

          € 0,45

          stuk
        • Puntje, wit zacht §

          Zacht, langwerpig broodje dat op de (bak)plaat wordt gebakken.

          € 0,45

          stuk
        • Vloerkadet §

          Een zacht rond broodje. Na het rijzen van het deeg wordt er met de hand of een stokje een inkeping ingemaakt.

          € 0,50

          stuk
        • Bruine bol zacht §

          Een heerlijk zacht en smakelijke bruine bol

          € 0,45

          stuk
        • Croissant §

          Een croissant is een broodje van gerezen bladerdeeg dat voor het bakken in de vorm van een halve maan wordt gerold. De croissant is het traditionele ontbijtbroodje van Frankrijk.

          € 0,90

          stuk
        • Ham-kaascroissant §

          De croissant is het traditionele ontbijtbroodje van Frankrijk. Deze croissant is gevuld met ham en kaas

          € 1,80

          stuk
        • Harde punt maanzaad §

          Ambachtelijk gebakken krokant puntje afgewerkt met maanzaad.

          € 0,50

          stuk
        • Harde punt sesam §

          Heerlijk krokant gebakken broodje afwerkt met sesamzaad

          € 0,50

          stuk
        • Harde punt tijger §

          Een heerlijke ambachtelijk gebakken tijgerbroodje

          € 0,50

          stuk
        • Italiaanse bol §

          Italiaanse bol wordt ook wel lunchbol genoemd. Het broodje is twee keer zo groot als een gemiddeld Nederlands broodje en heeft een krokante korst.

          € 0,90

          stuk
        • Kaiserbroodje §

          Een krokant, wit broodje dat stervormig wordt ingesneden en (soms) bestrooid wordt met rijstemeel.

          € 0,50

          stuk
        • Krentenbol §

          De krentenbol is een luxe wit broodje met rozijnen en/of krenten

          € 0,55

          stuk
        • Maïsdriehoek §

          Overheerlijk maïsbroodje in de vorm van een piramide

          € 0,65

          stuk
        • Maanzaadbolletje §

          Een wit bolletje afgewerkt met maanzaad

          € 0,50

          stuk
        • Mueslibolletje §

          Volkorenbroodje met een vulling van vruchten (zoals krenten en rozijnen) en verschillende soorten noten en (soms) gedecoreerd met geplette tarwe.

          € 0,80

          stuk
        • Petit pain §

          In Nederland is pistolet een gangbare benaming voor een mini-stokbrood, of in het Frans petit pain.

          € 0,65

          stuk
        • Petit pain bruin §

          In Nederland is pistolet een gangbare benaming voor een mini-stokbrood, of in het Frans petit pain.

          € 0,65

          stuk
        • Sesambolletje §

          Zachte bol gedecoreerd met sesamzaad

          € 0,50

          stuk
        • Surinaams puntje §

          Heerlijke dagverse krokante pistoletjes

          € 0,45

          stuk
        • Tijgerbolletje wit §

          Krokant wit rond broodje waarbij de bovenkant van het deeg wordt bestreken met een papje van water, rijstebloem en /of paneermeel, olie, gist, suiker en zout. Hierdoor gaat het bovenste laagje "scheuren".

          € 0,55

          stuk
        • Waldkornbolletje §

          Het waldkornbolletje wordt gebakken van een melange van mout, rogge, gerst, tarwe, haver, soja, zonnebloem- en lijnzaad. Waldkorn heeft een luchtige structuur en het is rijk aan voedingsvezels.

          € 0,65

          stuk
      • Snackbroodje §


        • Kaasvlinder §

          Hartig broodje bestrooid met kaas

          € 1,60

          stuk
      • Broodjes met kaas §


        • Broodje belegen kaas §

          € 1,80

          stuk
        • Broodje extra belegen kaas §

          € 1,90

          stuk
        • Broodje geitenkaas §

          € 2,00

          stuk
        • Broodje jong belegen kaas §

          € 1,70

          stuk
        • Broodje jonge kaas §

          € 1,60

          stuk
        • Broodje komijn jong §

          € 1,80

          stuk
        • Broodje komijn oud §

          € 2,00

          stuk
        • Broodje old Holland §

          € 2,25

          stuk
        • Broodje oude kaas §

          € 2,00

          stuk
        • Broodje rookkaas §

          € 2,00

          stuk
      • Broodjes met vleeswaren §


        • Broodje carpaccio §

          € 2,98

          stuk
        • Broodje chorizo §

          € 2,00

          stuk
        • Broodje filet americain §

          € 1,80

          stuk
        • Broodje filet americain speciaal §

          € 3,00

          stuk
        • Broodje Foressa Sopressa §

          € 3,00

          stuk
        • Broodje fricandeau §

          € 2,25

          stuk
        • Broodje gebraden gehakt §

          € 1,80

          stuk
        • Broodje gehakt §

          € 2,50

          stuk
        • Broodje gekookte worst §

          € 1,80

          stuk
        • Broodje gerookte ossenworst §

          € 2,00

          stuk
        • Broodje gezond kip §

          € 2,50

          stuk
        • Broodje grillworst naturel §

          € 1,80

          stuk
        • Broodje ham §

          € 2,00

          stuk
        • Broodje kiprollade §

          € 2,00

          stuk
        • Broodje knoflookroompaté §

          € 1,80

          stuk
        • Broodje lever/pekelvlees §

          € 2,25

          stuk
        • Broodje leverworst §

          € 2,50

          stuk
        • Broodje ossenworst §

          € 2,00

          stuk
        • Broodje Pain d' Ardenne §

          € 2,75

          stuk
        • Broodje pekelvlees §

          € 2,00

          stuk
        • Broodje rauwe ham §

          € 2,45

          stuk
        • Broodje roastpork rollade §

          € 2,25

          stuk
        • Broodje rookvlees §

          € 2,30

          stuk
        • Broodje roompaté §

          € 1,80

          stuk
        • Broodje rosbief §

          € 2,25

          stuk
        • Broodje runderlever §

          € 1,80

          stuk
        • Broodje salami §

          € 1,80

          stuk
        • Broodje shoarmarollade §

          € 2,15

          stuk
        • Broodje smeerworst §

          € 1,80

          stuk
        • Broodje Spianata Romana §

          € 2,75

          stuk
        • Broodje tartaar speciaal §

          € 3,00

          stuk
        • Broodje Zeeuws spek §

          € 2,00

          stuk
      • Broodjes met salade §


        • Broodje hamsalade §

          € 1,80

          stuk
        • Broodje kipkerrie hot §

          € 2,25

          stuk
        • Broodje kipsatésalade §

          € 2,00

          stuk
        • Broodje krabsalade §

          € 2,20

          stuk
        • Broodje Russische eisalade §

          € 1,80

          stuk
        • Broodje selleriesalade §

          € 1,80

          stuk
        • Broodje tonijnsalade §

          € 2,20

          stuk
        • Broodje zalmsalade §

          € 2,25

          stuk
      • Broodjes met vis §


        • Broodje garnalen §

          € 3,25

          stuk
        • Broodje gerookte paling §

          € 3,00

          stuk
        • Broodje gerookte zalm §

          € 3,00

          stuk
        • Broodje makreel §

          € 3,00

          stuk
      • Broodjes diversen §


        • Broodje ei/tomaat §

          € 2,00

          stuk
        • Broodje gebakken ei §

          € 2,50

          stuk
        • Broodje gekookt ei §

          € 1,80

          stuk
        • Broodje gezond §

          € 2,50

          stuk
        • Broodje tomaat en mozzarella §

          € 2,25

          stuk
        • Broodje tomaat/ mozzarellasalade §

          € 2,00

          stuk
      • Broodjes speciaal §


        • Broodje carpaccio §

          Bol rustique belegd met dun gesneden biefstuk met rucola, kappertjes, parmakaas, truffelmayonaise

          € 3,95

          stuk
        • Broodje rosbief §

          Italiaanse bol, rosbief, mesclun, Franse kruidencreme

          € 3,95

          stuk
        • Broodje tonijnsalade speciaal §

          Italiaanse bol, tonijnsalade, mesclun, appel en ui

          € 3,50

          stuk
      • Warm belegde broodjes van het huis §

        Let op! Deze (warm) belegde broodjes kunt u alleen afhalen


        • Broodje hamburger speciaal §

          € 2,75

          stuk
        • Broodje kroket §

          € 2,25

          stuk
        • Broodje pulled pork §

          € 3,25

          stuk
        • Broodje rookworst §

          € 2,25

          stuk
        • Broodje shoarma §

          € 3,00

          stuk
        • Broodje warm vlees §

          € 2,50

          stuk
        • Broodje warme bal §

          € 2,50

          stuk
      • Frisdrank §


        • Coca Cola §

          € 1,50

          x 0,5 liter
        • Coca Cola light §

          € 1,50

          x 0,5 liter
        • Fanta §

          € 1,50

          x 0,5 liter
        • Fanta light §

          € 1,50

          x 0,5 liter
        • Cassis §

          € 1,50

          x 0,5 liter
        • Sprite §

          € 1,50

          x 0,5 liter
        • Blikje Coca Cola §

          € 1,25

          stuk
        • Blikje Coca Cola light §

          € 1,25

          stuk
        • Blikje Fanta §

          € 1,25

          stuk
        • Blikje Fanta light §

          € 1,25

          stuk
        • Blikje Cassis §

          € 1,25

          stuk
        • Lipton Green §

          € 1,25

          stuk
        • Lipton Sparkling §

          € 1,25

          stuk
        • Fernandes rood §

          € 1,25

          stuk
        • Fernandes paars §

          € 1,25

          stuk
        • Fernandes groen §

          € 1,25

          stuk
      • Mineraalwater §


        • Spa Blauw §

          € 1,50

          x 0,5 liter
        • Spa Rood §

          € 1,50

          x 0,5 liter
      • Energy drink §


        • AA-drink §

          € 1,25

          stuk
      • Fruit §


        • Aardbeien §

          € 4,99

          bakje
        • Appel §

          € 0,60

          stuk
        • Banaan §

          € 0,50

          stuk
        • Kiwi §

          € 0,60

          stuk
        • Mandarijn §

          € 0,50

          stuk
        • Sinaasappel §

          € 0,50

          stuk
      • Groente §


        • Krop sla §

          € 1,50

          stuk
        • Gemengde sla (75 gram) §

          € 2,25

          zak
        • Rucola (75 gram) §

          € 2,25

          zak
        • Komkommer §

          € 2,00

          stuk
        • Tomaten §

          € 0,25

          stuk
      • Koeienkaas §


        • Jonge kaas §

          € 1,25

          gram
        • Jong belegen kaas §

          € 1,30

          gram
        • Belegen kaas §

          € 1,35

          gram
        • Extra belegen kaas §

          € 1,50

          gram
        • Oude kaas §

          € 1,80

          gram
        • Old Amsterdam §

          € 2,15

          gram
        • Jonge Leidse komijnekaas §

          € 1,25

          gram
        • Oude Leidse komijnekaas §

          € 1,80

          gram
        • Leidenaar §

          € 1,15

          gram
        • Rookkaas §

          € 1,45

          gram
      • Geitenkaas §


        • Geitenkaas oud §

          € 2,75

          gram
      • Eieren §


        • Scharreleieren §

          € 2,50

          x 10 dozen